Graduat a Barcelona i amb màster a Edimburg Josep Subirana, té 25 anys d’experiència com a veterinari i és pioners en l’odontologia equina a Espanya amb 20 anys d’experiència. Josep Subirana és graduat a American School of Equine Dentistry i des de llavors té passió per proporcionar un servei dental de màxima qualitat a tots els equins.

Proporcionem serveis a tots els aspectes de l’odontologia equina, des dels exàmens dentals rutinaris i raspat de puntes fins a l’odontologia avançada com a endodòncia, teràpies periodontals i cirurgia oral.

Tenim una àmplia experiència tractant tota mena de cavalls, inclosos els que competeixen a nivell olímpic i internacional en tota disciplina esportiva. Tot i així, la majoria dels nostres pacients són cavalls d’oci i de companyia i ens adaptem a la seva realitat, possibilitats i necessitats de cada cavall i de cada propietari.

Treballem a Europa i pròxim orient i formem veterinaris odontòlegs en països en desenvolupament per millorar el servei i l’atenció als equins de treball d’aquest països.

La cura dental és la base de l’equilibri d’un cavall, i és per això que l’odontologia equina és una especialitat important per mantenir el seu cavall en bon estat de salut i benestar: És per això que és necessari realitzar revisions periòdiques per part d’un professional dentista equí.

Garantim un tracte empàtic amb els nostres pacients i clients, sempre amb l’objectiu de respondre a qualsevol inquietud que els propietaris puguin tenir en relació amb els procediments dentals i així permetre una experiència agradable i educativa tant per al cavall com per al propietari. Ens complau respondre a qualsevol pregunta que puguin tenir els propietaris durant tot el procés i pretenem augmentar la consciència del propietari sobre la salut dental equina.

Article sobre els fonaments i importància de l’odontologia equina

Autor: Josep Subirana